Tilaus- ja sopimusehdot

Tarkista varauksesi ja lippusi huolellisesti. Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin muuta syystä kuin ©️ On The Rocks -keikan peruuntumisesta ja siirtymisestä johtuvasta syystä.

©️ On The Rocks ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja.

Lippujen maksuvaihtoehdot esitellään lippujen ostoprosessin aikana.

Maksutavat ja palvelumaksu

Verkkokaupassa voit maksaa pankkien maksukorteilla (Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, UnionPay, JCB)

Maksunvälitys tapahtuu NETS maksunvälitysjärjestelmällä.
Maksutapahtumaan liittyvissä ongelma- ja reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä maksupalvelun tarjoajaan.

Nets Denmark A/S, Finnish Branch
Y-tunnus 2858201-4

Postiosoite:
Nets
00050 Nets

Käyntiosoite:
Teollisuuskatu 21
00510 Helsinki, Finland

Vaihde:
09 69641

Lipuista

Ostettujen lippujen jälleenmyynti on kielletty.

Jokaisen katselijan tulee omata oma pääsylippu – kuten livekeikoilla.

Ennen keikkaa / keikan aikana ostetut liput ovat voimassa livelähetyksen ajan sekä tapahtumasivulla ilmoitetun ajan myös tallenteen katseluun. Liven jälkeen lähetys tulee katsottavaksi hetken kuluttua lähetyksen loppumisesta. Kullakin lippukoodilla lähetyksen katselun voi aloittaa kymmenen kertaa. Lähetyksen jälkeen myyntiin tulevat tallenneliput ovat voimassa 48h / viisi katselukertaa.

Keikkaa koskevat tiedot löytyvät www.rocks.fi sekä näiden somekanavista. Asiakas on velvollinen tarkastamaan näiltä sivuilta, että tapahtuma ei ole peruuntunut tai siirtynyt sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. esiintymisaika). ©️ On The Rocks tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä aikataulumuutoksista sähköpostitse niille asiakkaille, jotka ovat antaneet sähköpostitietonsa lipunoston yhteydessä.

Mikäli ©️ On The Rocksin keikka peruuntuu, niin rahat palautuvat ostajan tilille muutaman päivän kuluessa. Mikäli rahojen palauttamisessa ongelmia, niin ole yhteydessä käyttämääsi maksun välittäjään.

Mikäli keikka siirtyy, niin ostamallasi lipulla keikka on näkyvissä ilmoitettuna uutena ajankohtana ja keikan päättymisestä 48 tuntia eteenpäin. Mikäli kuitenkin haluat rahasi takaisin tai vaihtaa lipun toiseen keikkaan, niin ole yhteydessä asiakaspalveluun (info@rocks.fi)

Alle 18-vuotiaat saavat tehdä ostoksia ©️ verkkokaupassa vain vanhempien luvalla, tätä ©️ On The Rocks ei voi kuitenkaan valvoa. Lippuostoa emme voi kuitenkaan purkaa mikäli alaikäinen on ilman vanhempiensa suostumusta lipun ostanut.

Muutokset

Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa näitä yleisiä ehtoja tai tehdä niihin lisäyksiä koska tahansa. Mikäli muutokset ovat huomattavia, niistä viestitään www.rocks.fi ja näiden somekanavissa .

Riitojen ratkaisu ja sovellettava laki

Näihin toimitusehtoihin ja niiden tulkintaan sovelletaan Suomen lakia.
Käyttöehdoista ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, ratkaistaan asia Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Voimassaolo

Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 15.11.2020 ja ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas hyväksyy toimitusehdot ostaessaan lippuja palvelusta.