Info

On the Rocks
Mikonkatu 15
00100 HELSINKI

club@rocks.fi
+358 400 630 960

Lähetä viesti

Facebook
Instagram
#ontherockshelsinki


Avoinna

On The Rocks jakautuu kahteen kerrokseen: viihtyisä musiikin ystävien olohuone katutason Street-baarissa sekä alakerran liveklubi, jossa järjestetään monipuolisia tapahtumia viikottain.

STREET BAR

SU – TO 13 – 04.30
PE – LA 13 – 05

ROCKS CLUB

On The Rocksin alakerran klubi on avoinna tapahtumakohtaisesti. Tarkistathan aukioloajat sekä omat aikataulun kyseisen tapahtuman kohdalta ohjelmakalenterista! Viime hetken muutokset ovat mahdollisia.


Löytötavarat

On the Rocksin löytötavaroista huolehtii  Suomen Löytötavarapiste, johon tavarat toimitetaan ravintolasta noin kahden viikon välein. Jos olet hukannut tavarasi lähiaikoina, voit laittaa tiedustelua löytötavaroista sähköpostitse osoitteeseen club@rocks.fi ja vastaamme mahdollisimman pian.

Suomen Löytötavarapiste
Narinkka 3, Kampin keskus
00100 Helsinki
0600 04401 (1,99€ / alk. min. + pvm.)


Pöytävaraukset

On the Rocksin tapahtumiin sekä street-baariin voi myös varata pöytiä tai loosseja ennakkoon. Varaukset toimivat minimiostotakuulla, jolloin varauspaketti sisältää sisäänpääsyt sekä tarjoilut seurueelle. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.

Varaa pöytä

Esteettömyys

On the Rocksin baari sijaitsee katutasossa. Ravintolassa on saatavilla ramppi, jolla pääsee pienempien kynnyksien ja portaiden yli.

On the Rocksin tapahtumat toteutetaan alakerran klubilla, johon pääsee henkilökunnan avustuksella tavarahissillä. Saapuessasi ravintolaan ilmoita henkilökunnalle, että olet tulossa keikalle ja he avustavat sinut alakertaan.


OTA YHTEYTTÄ

Keikkatiedustelut

Keikkatiedustelut sähköpostitse ainoastaan osoitteeseen: bookings@rocks.fi

Yksityistilaisuudet

mikko@rocks.fi

Ravintolapäällikkö

Ida Piipari / ida@rocks.fi

Hallinto- & Markkinointipäällikkö

Kia Koistinen / kia@rocks.fi

Ohjelma

Mikko Merilinna / mikko@rocks.fi

Tuotanto

production@rocks.fi

Tekniikan vastaava

Mikko Salonen / tekniikka@rocks.fi

Harjoittelupaikat

Oletko kiinnostunut suorittamaan opintoihisi liittyvän harjoittelun tapahtumatuotannon ja -markkinoinnin parissa? Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä cv sähköpostitse osoitteeseen rocks@rocks.fi


» Laskutustiedot

» On the Rocksin logot

» Rekisteri- ja tietosuojaseloste