Yksityistilaisuudet

On the Rocks – Monipuoliset tilat monipuolisiin tapahtumiin

On the Rocks on jo vuodesta 2001 toiminut musiikkibaari ja keikkapaikka Helsingin keskustassa, jonka helposti muunneltavissa olevat tilat sekä erinomainen sijainti mahdollistavat erilaiset ja erikokoiset tapahtumat. On the Rocks sijaitsee aivan Helsingin päärautatieaseman vieressä, joten meille saapuminen on helppoa myös kauempaa matkustaville. On the Rocksin alakerrasta löytyvän klubin korkeatasoinen äänentoisto, tekniikka ja valaistus mahdollistavat niin suuremmat yritystilaisuudet ja -juhlat kuin pienemmät seminaarit ja virkistyspäivät.

 
Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva tapahtuma!
 

Aina on syytä juhlaan!

Pyydä tarjous

Street Bar

Katutason Street Bar on viihtyisä hengailupaikka kaikille kaupungin janoisille: hyvä musiikki, raikkaat drinkit, ilmainen biljardi ja satunnainen ohjelma iltapäivästä myöhään yöhön luovat tunnelmaa viikon jokaisena iltana. Satapaikkaisen Street-baarin ikkunalava mahdollistaa pienen skaalan tilaisuudet kuten erilaiset akustiset esitykset, paneelikeskustelut ja tuotelanseeraustilaisuudet. Kesäisin ravintolaan ulkopuolelle aukeaa Stadin aurinkoisin terassi.


Club

Alakerran klubilla voi nauttia livemusiikista sekä vaihtuvista dj-klubeista  illasta yömyöhään. Korkeatasoinen äänentoisto, tekniikka ja valaistus mahdollistavat niin suuremmat yritystilaisuudet ja -juhlat kuin pienemmät seminaarit ja virkistyspäivät. Siistit, rock-henkeä hehkuvat tilat luovat uniikin miljöön tapahtumiin sekä lavalta löytyvä LED-screen tarjoaa mahdollisuudet moniin erilaisiin tilaisuuksiin. Klubilla voit varata joko pöydän ystävien kesken tai parven isommalle seurueelle On the Rocksin tapahtumista. Voit myös vuokrata koko klubin omaan käyttöösi.

KAPASITEETTI:
Tilan kokonaiskapasiteetti (konsertti seisomapaikoin) 350 henkilöä
Seminaari istumapaikoin n. 100 henkilöä + parvi tarvittaessa
Cocktail-tilaisuudet n. 250 henkilöä

Katso lisätietoa klubin teknisistä tiedoista täältä

 
Huomaathan, että loppuviikkoiltaisin tilassa järjestetään lähes poikkeuksetta keikkoja.

Parvi

Alakerran klubin parvi on varattavissa On the Rocksin tapahtumiin. Parvelta avautuvat loistavat näkymät suoraan lavalle mahdollistavat sen, että vieraat voivat nauttia On the Rocksin tapahtumista rennosti omassa seurassa mukavilla sohvaryhmillä.