ICON FOR HIRE HELMIKUUSSA ON THE ROCKSIIN

Lojaalin ja aktiivisen fanikunnan omaava yhdysvaltalaisyhtye Icon for Hire palaa Suomeen. Genrerajoja hiphopista electronican kautta hard rockiin venyttävä rock-duo nousee Helsingin On the Rocksin lavalle sunnuntaina 23. helmikuuta alkuvuonna starttaavan ”Icon Army” -Euroopan-kiertueensa tiimoilta. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Laulaja Ariel Bloomerin ja kitaristi Shawn Jumpin vuonna 2007 perustama yhtye on nimennyt vaikuttajikseen niin Lady Gagan, Skrillexin, Paramoren kuin Linkin Parkin. Musiikkibisneksessä rohkean itsenäisistä liikkeistään tunnettu yhtye julkaisi viimeisimmän, vuonna 2016 ilmestyneen ”You Can’t Kill Us” -albumin joukkorahoitushankeella. Yhtyeen julkaisuhistorian kolmas studioalbumi on mm. Gwen Stefanin ja All Time Low’n kanssa työskennelleen Mike Greenin tuottama ja se nousi julkaisuviikolla US Billboard 200 -listalle.

Helsinkiin rantautuvalla ”Icon Army” -kiertueella tullaan kuulemaan myös rumpalin täydentämältä live-kokoonpanolta täysin tuoretta Icon for Hire -musiikkia. Siitä ensikosketuksen tarjoili 6. lokakuuta julkaistu ”Hollow”-single.

ICON FOR HIRE (US)
Su 23.2.2020 Helsinki, On The Rocks

Liput myynnissä nyt
– ennakkoon Tiketistä alk. 14,50 EUR
– ovelta 16 EUR

 

LIPUT JA LISÄTIEDOT >>