ILE KALLIO JA BLACK DEVILS HURRIGANES-ERIKOISKEIKOILLE

Hurriganesin perustajajäsen, kitaristi Ile Kallio palaa juurilleen ja soittaa sarjan Hurriganes-erikoiskeikkoja yhdessä joutsenolaisen rocktrio Black Devilsin kanssa. Täyslaidallinen alkuvoimaista roadrunner-asennetta tarjoillaan keväällä ensin kolmen keikan verran, kun kokoonpano suuntaa Helsingin On The Rocksiin torstaina 18. huhtikuuta, Imatran Osmo´s Cosmos Bariin perjantaina 19. huhtikuuta ja Lappeenrannan Totemiin lauantaina 20. huhtikuuta. Konserttien ennakkoliput tulevat myyntiin perjantaina 1. helmikuuta keikkapaikkojen virallisissa ennakkomyyntipisteissä.

”Minulta on usein kysytty, lähtisinkö tekemään keikkoja, joilla soitetaan pelkkää Hurriganesia, mutta ajatus ei ole aiemmin tuntunut luontevalta. Tavattuani Black Devilsin muusikot minulle tuli kuitenkin fiilis, että näillä kavereilla on paitsi hommaan tarvittava soittotaito, myös oikea asenne. Haluamme pitää huolen siitä että alkuperäinen Ganes-musan fiilis ja draivi välittyvät yleisölle”, Ile Kallio kertoo.

Suomirockin merkittävimpiin kitaristeihin lukeutuva Ile Kallio aloitti uransa Hurriganesissa ja soitti yhtyeessä useaan otteeseen 1970- ja 1980-luvuilla. Lukuisissa muissakin yhtyeissä soittaneen artistin tie vei soolouran lisäksi myös menestyneeseen yhteistyöhön näyttelijä-laulaja Kaija Kärkisen kanssa. Viime vuosina Ile Kallio on julkaissut Ile Kallio Big Rock Band -kokoonpanon kanssa kaksi hyvän vastaanoton saanutta pitkäsoittoa ”Shook Up!” (2015) ja ”Right Now” (2016).

Suomen parhaaksi Hurriganesia versioivaksi yhtyeeksi tituleerattu Black Devils on laajasti tunnettu ja arvostettu yhtye Hurriganes-fanien keskuudessa. Yhtye koostuu kitaristi Matti Kähkösestä, basisti Tero Salmisesta sekä rumpali-laulaja J-P Kakkolasta.

BLACK DEVILS FEAT. ILE KALLIO PLAYS HURRIGANES
To 18.4.2018 Helsinki, On The Rocks
Liput: 20€ ennakkoon / 22€ ovelta, mikäli jäljellä
OTR-kortilla: 18€ ennakkoon /20€ ovelta, mikäli jäljellä
Lipunmyynti alkaa perjantaina 1.2.2019 klo 9:00 Tiketissä.

LIPUT >>

TAPAHTUMA FACEBOOKISSA >>