LISÄÄ LIPPUJA MYYNTIIN KEIKOILLE, AUKIOLOAJAT LAAJENEVAT JA DJ-KLUBIT TEKEVÄT PALUUN: KORONAPASSI OTETAAN KÄYTTÖÖN ON THE ROCKSISSA

On the Rocks ottaa koronapassin käyttöön keskiyöllä. Koronapassin käyttöön otolla halutaan mahdollistaa On the Rocksin tapahtumien sekä ravintolatoiminnan laajempi avaaminen. Passin käyttöön oton myötä On the Rocksin aukioloajat laajenevat, tuleviin tapahtumiin saadaan lisälippuja myyntiin ja myöhäisillan dj-klubit tekevät paluun. Huomenna lauantaina On the Rocks on avoinna klo 14-05 ja sunnuntaina klo 14 -01. Ensi viikosta lähtien On the Rocksin aukioloajat ovat:

SU  – TO 16 – 04.30
PE – LA 16 – 05
Huomisesta 16.10. lähtien jokaiselta On the Rocksin asiakkaalta tarkistetaan koronapassi.

On the Rocksin tuleviin tapahtumiin vapautuu lisää lippuja myyntiin, jonka lisäksi dj-klubit tekevät paluun, joten On the Rocksissa on lupa tanssia jo tänä yönä Öisin on Kivempaa -klubilla sekä huomenna DJ WakeUpKaz & DJ Calvo Atletico: Post-Covid Extravaganza -klubin tahtiin.

Koronapassin voi näyttää esimerkiksi tulosteena tai valokuvana puhelimesta. Käyttäjät löytävät todistuksen saadusta rokotteesta, sairastetusta koronataudista ja voimassa olevista koronatesteistä Omakanta-palvelusta. Omakantaan kirjaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

TÄRKEÄÄ TIETOA ILLAN KEIKASTA

Tämän illan keikalle ei vaadita koronapassia, mutta keikkakävijät voivat halutessaan näyttää lipun tarkistuksen yhteydessä myös koronapassin, jonka jälkeen hänelle annetaan ranneke, joka oikeuttaa jäämään myös myöhäisillan dj-klubille. Koronapassin näyttäminen keikalle on täysin vapaaehtoista. He ketkä eivät ole saaneet ranneketta pyydetään poistumaan ravintolasta keskiyöhön mennessä.

KATSO KAIKKI TULEVAT TAPAHTUMAT