Kuulumisia remonttirintamalta

Hei musiikin ystävät!

Olemme nyt siinä tilanteessa, että On the Rocksin alakerran remontti tulee venymään sen verran pitkälle, että haluamme avata teille tähänastisia tapahtumia ja kertoa miten remontti etenee.

Kerrataanpa tapahtumat aivan alusta asti.

Elokuun lopussa huomasimme yllätykseksemme alakerran klubin katosta valuvan vettä ja klubin lattiat olivat laajalti kastuneet. Aluksi luulimme selviävämme vain viikon kestävillä korjaustöillä, mutta hyvin pian huomasimme vaurioiden olevan sen verran mittavampia, että klubi tulisi pysymään suljettuna pidempään.

 

 

Syyskuussa teimme päätöksen remontoida koko alakerran klubi uuteen uskoon.

Aloitimme suunnittelutyöt yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa, samalla kun selvitimme alakerran korjaustöiden laajuutta sekä kestoa.

 

 

Marraskuussa, juuri kun alakerran korjaustyöt oli saatu päätökseen ja olimme lyöneet suunnitelmat lukkoon uudistuneen klubin ulkoasusta sekä avajaisista, huomasimme uuden kostean kohdan alakerran lattiassa. Tässä vaiheessa olimme vielä optimistisia että saisimme uudistuneen Rocksin alakerran avattua vielä vuoden 2017 puolella, mutta pitkän selvittelyn jälkeen kävi ilmi, että kyseinen kostea kohta on uuden vesivahingon aiheuttama. Tällöin tajusimme että avajaissuunnitelmat saivat odottaa, ja oli tullut aika hoitaa koko kellari kerralla kuntoon.

 

 

Tällä hetkellä alakerran klubi on revitty täysin auki, ja suunnitelmat On the Rocksin uudesta alakerrasta ovat valmiina odottamassa toteutusta. Klubin kosteusvaurion aiheuttamista vahingoista on otettu näytteet, jotka on analysoitu mahdollisten haitta-aineiden varalta, eikä tuloksissa ole näkynyt mitään poikkeavaa. Klubilla tehdään parhaillaan purku- ja korjaustöitä, joiden jälkeen aloitamme uuden liveklubin remontoimisen. Meille on tärkeää hoitaa korjaustyöt mahdollisimman huolellisesti, ja tästä syystä alakerta on pysynyt näinkin pitkään suljettuna. Pahoittelemme suuresti peruuntuneita keikkoja, ja toivomme ettei näistä ole koitunut muille tahoille isompaa harmia.

 

 

Kuten sanottu, korjaustöiden valmistuessa remontoimme alakerran klubin lattiasta kattoon. Uusi klubi tulee olemaan avarampi ja viihtyisämpi liveklubi sekä yökerho kaikille musiikin ystäville. Tämän lisäksi On the Rocks uusiutuu myös ohjelmapuolella. Tähänastinen ohjelmapäällikkö Luca Gargano siirtyi vuoden lopussa kohti uusia haasteita, ja hänen tilalleen ollaan parhaillaan valitsemassa uutta ohjelmapäällikköä. On the Rocks on ja tulee olemaan rock-henkinen musiikkiravintola vaikka sisustus ja ohjelmapäällikkö vaihtuvatkin. Tulemme jatkossakin tarjoamaan asiakkaillemme elämyksiä monipuolisilla keikoilla sekä dj-klubeilla.

Korjaustöiden on arvioitu valmistuvan maaliskuun lopulla, jonka jälkeen aloitamme remontoimisen, mikä tarkoittaa sitä, että näillä näkymin uusi klubi avataan huhtikuun lopulla. Tarkkaa päivää emme vieläkään uskalla luvata, mutta toivomme että eteemme ei tulisi enempää vastoinkäymisiä, ja tämä aikataulu pysyisi.

Kerromme lisää tulevista uudistuksista kunhan saamme toivotettua uuden ohjelmapäällikön tervetulleeksi taloon!