On the Rocks avaa ovensa 1. kesäkuuta

Hyvät ystävät,
voimme nyt ilolla ilmoittaa, että On the Rocksin Street-baari ja terassi avataan maanantaina 1. kesäkuuta alkaen klo 12. Odotamme jo innolla, että pääsemme avaamaan ovemme ja näkemään teitä asiakkaita pitkästä aikaa.

Meille on tärkeää, että voimme taata turvallisen ympäristön sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme, ja takaamme sen, että tarvittavat turvamenettelyt tullaan hoitamaan huolella. Pyydämme myös asiakkaita omalla toiminnallaan edesauttavan sitä, että voimme avata ravintolamme turvallisesti.

  • Ravintolaan saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on koronavirustartuntaan viittaavia oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa
  • Kädet on pestävä tai desinfioitava ravintolaan saavuttaessa sekä tasaisin väliajoin ravintolassa oleskelun aikana. Desinfiointiaineen löydät tiskiltä
  • Säilytä riittävä turvaväli muihin ja vältä tungosta
  • Kaikilla asiakkailla on oltava oma istumapaikka pöydän tai tason ääressä.
  • Suosi korttimaksua, etenkin lähimaksua

Olemme puolittaneet asiakaskapasiteetimme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen siitä, että ravintolan pinnat puhdistetaan tasaisin väliajoin. Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeita ja tarkennamme ohjeita ja suunnitelmia kun lisäohjeistusta saadaan.

On the Rocks on avoinna kesäkuun alusta lähtien joka päivä klo 12 – 22:30. Anniskelu päättyy klo 22:00. Tapahtumat ja keikat ovat vielä toistaiseksi tauolla. Ilmoitamme asiasta, mikäli tilanne muuttuu.

Tervetuloa takaisin! Nähdään pian ✨?

Asiakaspaikat:
terassilla 100 henkilöä
sisätiloissa 45 henkilöä