Rekry: Vuorovastaavaksi On the Rocks Kallioon?

Etsimme Porvoonkadulla sijaitsevaan On the Rocks Kallio -ravintolaan asiakaspalveluhenkisiä ja ahkeria vuorovastaavaa vakituiseen kaksivuorotyöhön.

Työntekijänämme pääset toteuttamaan On the Rocks Kallion ravintolatoimintaa yhdessä osaavan tiimimme kanssa. On the Rocks Kallio on Porvoonkadulla toimiva kortteliravintola, jossa tarjoillaan arkisin buffetlounasta sekä iltaisin burgereita ja snackseja sisältävää bistro-henkistä ruokaa. Hyllystä löytyy pienpanimo-oluita kotimaasta sekä runsas valikoima klassikoita. Meillä on myös monipuolinen ohjelmatarjonta, joka pitää sisällään kaikkea visailtojen ja stand up -keikkojen väliltä.

Haemme vuorovastaavan tehtävään ammattitaitoista baarimestaria, joka pystyy työskentelemään kiireisessä ympäristössä paineen alla.

Tehtävässä vastaat ravintolan yleisestä pyörittämisestä, asiakaspalvelun ja tuotteiden korkealuokkaisesta laadusta. Odotamme sinulta erityisesti oma-aloitteisuutta ja joustavaa asennetta työntekoon.

Tehtäviin edellytämme:
·      aiempaa kokemusta vastaavan tehtävistä ravintola-alalta
·      aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä
·      kiinnostusta juoma- ja ruokatuotteista
·      reipasta ja joustavaa asennetta
·      anniskelupassia sekä hygieniapassia
·      sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:
·      Vakituisen työsuhteen
·      Monipuolisen työympäristön
·      Parhaat työkaverit ja ihanat kanta-asiakkaat

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv sähköpostitse osoitteeseen linda@rocks.fi. Hakuaika päätyy sunnuntaina 5.12.2021, mutta suoritamme haastatteluja hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakemus kannattaa siis lähettää mahdollisimman pian.
 

On the Rocks Kallio
Porvoonkatu 1, 00530 Helsinki
https://www.rockskallio.fi/