TEEMOIHIN PERUSTUVA SILMIEN TAKANA -KLUBI SAA JATKOA KEVÄÄLLÄ

Menestyksekkäästi On the Rocksissa syksyllä alkanut Silmien Takana -klubi jatkuu keväällä viiden torstai-illan kattauksella. Kuukausittain vaihtuviin teemoihin, haastatteluosioon ja riisuttuihin esityksiin perustuvan klubin kevätkaudesta on tulossa erittäin monipuolinen. Lavalle astelevat vastikään upean levyn julkaissut Jarkko Martikainen, huippusuosittu rap-nelikko Gasellit, maailmalla keikkaileva blueskomeetta Ina Forsman, väkevää paluuta tekevä Teleks sekä Suomen lauluntekijäeliittiin murtautuneet Viitasen Piia ja Laura Moisio.

Silmien Takana -klubilla syvennytään eturivin artistien tuotantoon tietystä näkökulmasta ja artistit räätälöivät iltoja varten teemaa myötäilevän settilistan. “Syyskaudella on ollut ilo huomata, kuinka eri taustoista ja genreistä tulevat artistit ovat ottaneet konseptin omakseen. Tuotannon lähestyminen tietyn teeman ja haastattelun kautta avaa yleisölle mahdollisuuden tutustua artistin luomisprosessiin ja samalla se tarjoaa myös artistille itselleen uuden virkistävän tulokulman omaan musiikkiin”, kertoo Silmien Takana -klubin isäntä Mika Niemi.

On the Rocks muutetaan Silmien Takana -iltojen ajaksi intiimiksi keikkatilaksi. “Syksyn iltoihin saatiin luotua tunnelmallinen ja rauhallinen ilmapiiri, ja samalla linjalla jatketaan keväälläkin. Jokaiselle keikalle myydään rajallinen määrä lippuja, jotta tila ei käy liian ahtaaksi ja suurin osa yleisöstä pääsee istumaan ”, Niemi kuvailee. Teemaa tukemaan jokaiselle illalle loihditaan myös uniikki nimikkodrinkki, joka on myynnissä vain yhden illan ajan.

Kevään Silmien Takana -illat ja teemat:

10.1. Jarkko Martikainen – Ihmisyys, liput alk. 16/18€
7.2. Gasellit – Kasvukipuja, liput alk. 21/22€
7.3. Ina Forsman – Kiitollisuus, liput alk. 11/12€
4.4. Teleks – Hetki, liput alk. 16/18€
9.5. Viitasen Piia & Laura Moisio – Rauha, liput alk 13/14€

Liput myynnissä nyt Tiketissä.