Tanskalainen rockräjähdys lokakuussa Helsingissä

On the Rocksissa ja Jack the Roosterissa kuullaan ja nähdään Siamese, Helhorse ja Aphyxion.

Tamperelainen Nem Agency tuo lokakuun alussa Suomeen kolme kööpenhaminalaisen Prime Collectiven bändiä. Maamme pistävät sekaisin Siamese, Helhorse ja Aphyxion.

Siamese sotkee toimivasti metalcoren ja popahtavat elementit. Yhtyeen tuore albumi Super Human todistaa, miksi nelikko on kaatanut yleisöä Tanskan lisäksi mm. Japanissa ja useissa Euroopan maissa. Siamese jyrää voimalla, ei säästele kertosäkeissä eikä sorru rimanalituksiin. Jos joku bändi on “valmis mihin tahansa”, se on Siamese.

Helhorse pyörähti Suomessa viimeksi keväällä 2019. Raa’an metallin ja punkin syväksi, synkäksi ja kokeelliseksi sopaksi keittävä orkesteri on väsymätön keikkakone, jonka piiskauksen jälkeen yleisö on yleensä enemmän kuin poikki. Helhorse julkaisi juuri Avalanche-maistiaisen pian ilmestyvältä neljänneltä albumiltaan.

Jo vuodesta 2007 asti jyrännyt Aphyxion tykittää melodista death metal -paahtoa. Palkittu ja fanitettu bändi julkaisi juuri kolmannen pitkäsoittonsa Void, jonka voimassa ja täyteläisyydessä on hämmentävää tehoa. Tanskalainen rockräjähdys tulee olemaan julma ja unohtumaton lokakuussa 2019!      

Nem Agency & Prime Collective present:
Siamese (DEN)
Helhorse (DEN)
Aphyxion (DEN)

ke 2.10.2019 Helsinki, On the Rocks, 10/12 e (Tiketti)

LIPUT KEIKALLE >>