TIISUN PALUUKEIKKA ON THE ROCKSISSA MARRASKUUSSA

Hiljalleen aktivoituva rockyhtye Tiisu nähdään marraskuussa keikalla ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen. Omaperäisellä ja oivaltavalla otteella suomirockia lähestyvä kokoonpano nähdään keikalla perjantaina 22. marraskuuta Helsingin On The Rocksissa. Uutta musiikkia parhaillaan työstävän bändin keikkamyynnistä vastaa jatkossa Fullsteam Agency ja musiikkijulkaisuista Kaiku Entertainmentin uusi vaihtoehtoisempaan musiikkiin keskittyvä levymerkki LEFT. Riemastuttavan energisistä keikoistaan tunnetun Tiisun paluukeikan ennakkoliput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 27. syyskuuta klo 9.

Laulaja-kitaristi Henrik Tillikainen heittää ilmaan vihjeen tulevasta: ”Me ollaan Tiisun kanssa oltu melkein pari vuotta enemmän tai vähemmän tauolla. Viime päivinä elämän rajallisuus on jostain oudosta syystä alkanut kuumottaa mua. Tässä tilanteessa, jos miettii meidän bändiä, olisi todella sääli heittää veivit, jos vaikka flyygeli tippuisi päähän kadulla dallatessa. Tämän oudon pelon nimissä on nyt pakko päästä äkkiä keikalle kokemaan se rakkain asia, eli soittaminen Tiisun kanssa livenä. Uudet yhteistyökuviot Fullsteamin ja LEFTin kanssa mahdollistavat tulevaisuudessa meidän näköisen ja värikkään alustan työstää tätä bändiä. Jollei se flyygeli jostain syystä tipu päähän…”

Suomirockin uudistajaksi kuvailtu Tiisu on aikaisemmin julkaissut kaksi hyvän vastaanoton saanutta albumia “Elämän Koulu” (2015) ja “Tänne ei jää kukaan” (2017). Uutta musiikkia on lupa odottaa julkaistavaksi lähitulevaisuudessa.

TIISU
Pe 22.11. Helsinki, On The Rocks

Liput myyntiin pe 27.9. klo 9
– ennakkoon Tiketissä alk. 15 EUR
– ovelta 16 EUR

 

OSTA LIPPUJA >>